Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 23-01-2020

  RASTIN ME TË MITURIN Е LIDHUR PËR KREVATI TË CILIN E BËRI PUBLIK AVOKATI I...

  më shumë
 • 04-01-2020

  PËRKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 4 JANARIT – DITËS...

  më shumë
 • 10-12-2019

  KOMUNIKATË ME RASTIN E 10-DHJETORIT DITËS SË TË DREJTAVE TË NJERIUT

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

ZËVENDËS-AVOKATI I POPULLIT ZNJ.VASKA BAJRAMOVSKA-MUSTAFA MORI PJESË NË DEBATIN PUBLIK LIDHUR ME PROPOZIM-LIGJIN PËR ARSIMIN FILLOR 26-07-2019

Shkup

ZËVENDËS-AVOKATI I POPULLIT ZNJ.VASKA BAJRAMOVSKA-MUSTAFA MORI PJESË NË DEBATIN PUBLIK LIDHUR ME PROPOZIM-LIGJIN PËR ARSIMIN FILLOR

Zëvendës-avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska Mustafa mori pjesë në Debat publik në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me Propozim-ligjin për arsimin fillor, në të cilin shpjegoi vërejtjet e Institucionit në lidhje me këtë propozim.

„Avokati i popullit përshëndet qëllimin e Ministrisë për harmonizim dhe përputhje të rregullores me Konventën për të drejtat e fëmijës dhe Konventën për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara, kornizën e plotësuar normative për mos-diskriminim dhe barazi të fëmijëve në procesin e arsimit, si dhe përfshirjen e nxënësit  në organizim dhe pjesëmarrje aktive në përfaqësimin dhe promovimin e të drejtave dhe interesave të nxënësve përmes inkorporimit të parlamentit të nxënësve dhe avokatit të nxënësve“, tha ndër të tjera në fjalimin e saj zëvendësja e avokatit të popullit znj. Vaska Bajramovska – Mustafa.

Sipas zëvendës-avokatit të popullit znj.Vaska Bajramovska-Mustafa njohja dhe identifikimi i nxënësve të talentuar, si dhe efekti pozitiv i cili do të arrihet me zvogëlimin e numrit të nxënësve në një paralele, me çka do të arrihet qasja individuale pranë çdo nxënësi konform nevojave të tij është bazë e mirë për zhvillim të mëtutjeshëm në procesin arsimor.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

shkurt 2020
H M M E P S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Jan
Mar

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise