Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 10-12-2019

  KOMUNIKATË ME RASTIN E 10-DHJETORIT DITËS SË TË DREJTAVE TË NJERIUT

  më shumë
 • 25-09-2019

  AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

  më shumë
 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

07-06-2019

Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME PËRFAQËSUESIT E QENDRËS ZVICERANE PËR MENAXHIM ME SEKTORIN E SIGURISË

Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me përfaqësuesit e Qendrës Zvicerane për Menaxhim me Sektorin e Sigurisë (DKAF). Në këtë takim, përfaqësuesit u njohën me punën e Avokatit të Popullit, si dhe me sfidat të cilat burojnë nga kompetencat e reja të Institucionit.

Përfaqësuesit e DKAF, informuan për aktivitetet rrjedhëse të projektit të cilin e zbatojnë në vend, fokus i të cilëve janë forcat e sigurisë, mekanizmat e llogaridhënies së punës së brendshme, si dhe përforcimi i rolit të Kuvendit në kryerjen e mbikëqyrjes mbi shërbimet e inteligjencës. Një pjesë e aktiviteteve projektuese janë fokusuar edhe në përforcimin e rolit të gjyqësorit në këtë fushë.

Në takim, përfaqësuesit u njoftuan me rolin e Avokatit të Popullit në mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut në rastet kur bëhet fjalë për sistemin e sigurisë në vend dhe rolin që do të mund ta ketë Institucioni në kuadër të projektit.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

dhjetor 2019
H M M E P S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Jan

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise