Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI U TAKUA ME PËRFAQËSUESIT E UNIONIT TË NXËNËSVE TË SHKOLLAVE TË MESME TË RAJONIT TË POLLOGUT 05-04-2019

Shkup

AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI U TAKUA ME PËRFAQËSUESIT E UNIONIT TË NXËNËSVE TË SHKOLLAVE TË MESME TË RAJONIT TË POLLOGUT

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me përfaqësuesit e Unionit të Nxënësve të Shkollave të Mesme të Rajonit të Pollogut, në të cilin u diskutua për hulumtimin e realizuar nga Unioni i Shkollave të Mesme lidhur me bulizmin në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar. 

Hulumtimi tregoi se thuaja se 80 për qind e nxënësve të shkollave të mesme e identifikojnë bulizmin në mjediset e tyre, më saktësisht ata janë të vetëdijshëm se ai ekziston në të gjitha format, si dhe atë se rrjetet sociale shfrytëzohen për këtë qëllim. Një pjesë e madhe e nxënësve të shkollave të mesme konsiderojnë se nëpër shkolla duhet të inkorporohet program i posaçëm për parandalimin e kësaj dukurie negative.

Në takim u ra dakord për bashkëpunim me Unionin, me qëllim të zbatimit të hulumtimit për bulizmin në të gjitha shkollat e mesme në shtet, me qëllim të perceptimit të gjendjeve dhe dhënies së rekomandimeve konkrete.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise