Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 06-03-2019

  KOMUNIKATË

  më shumë
 • 01-03-2019

  AVOKATI I POPULLIT ME RASTIN E DITËS “ZERO DISKRIMINIM”

  më shumë
 • 22-02-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR NGJARJET NË BURGUN "SHKUP" - SHKUP

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME SH.T. KLEMENS KOJA AMBASADOR I RI I OSBE NË SHKUP 19-11-2018

19.11.2018, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME SH.T. KLEMENS KOJA AMBASADOR I RI I OSBE NË SHKUP

Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me shefin e ri të Misionit të OSBE në Shkup, ambasadorin Klemens Koja.

Në takim, Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti i prezantoi kompetencat dhe mandatin e Institucionit dhe njëkohësisht e njoftoi ambasadorin edhe me kompetencat dhe mandatet  e reja të cilat i janë ndarë Institucionit Avokat i Popullit, si dhe projektet dhe trajnimet e planifikuara të cilat kanë për qëllim zbatimin praktik të këtyre mandateve.
 
Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti dhe ambasadori Klemens Koja shkëmbyen opinionet e tyre edhe për çështjen e Listës së zgjedhësve dhe sundimit të së drejtës në Republikën e Maqedonisë.
 
Në këtë takim dy bashkëbiseduesit ranë dakord se Misioni i OSBE edhe më tutje do të jetë njëri nga mbështetësit më të mëdhenj të Institucionit Avokat i Popullit dhe se në të ardhmen, përmes implementimit të projekteve, do të vazhdoj bashkëpunimi i ndërsjellë.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

mars 2019
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Shk
Pri

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise