Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 02-04-2019

  ANKETË: “ÇKA MENDOJNË QYTETARËT PËR AVOKATIN E POPULLIT”

  më shumë
 • 01-04-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË PRAG TË ZGJEDHJEVE PRESIDENCIALE DHE...

  më shumë
 • 01-04-2019

  LINJË TELEFONIKE FALAS PËR DENONCIMIN E SHKELJES SË TË DREJTËS ZGJEDHORE

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

NË SHKUP MBAHET TAKIMI I DHJETË I ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MESDHEUT 30-05-2018

30.05.2018, Shkup

NË SHKUP MBAHET TAKIMI I DHJETË I ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MESDHEUT

Mbrëmë, në Shkup filloi Takimi i dhjetë e Asociacionit të Ombudsmanëve të Mesdheut (AOM), mikpritës i të cilit është Institucioni i Avokatit të Popullit, ndërsa në të do të diskutohet në temën: ““Avokati i Popullit si mbrojtës i të drejtave sociale, kulturore dhe ekologjike”.

Në ditën e parë të takimit u mbajtën takime të anëtarëve të Komitetit Ekzekutiv dhe Bordit Drejtues të Asociacionit, të cilët diskutuan në më shumë tema, në mesin e të cilave edhe Propozim-Programi për vitin 2018-2019.

Gjatë tri ditëve në vijim, do të mbahen dy sesione plenare me temë: “Roli i Avokatit të Popullit në mbrojtjen e të drejtave sociale të kategorive vulnerabile”, pastaj “Roli i Avokatit të Popullit në mbrojtjen e të drejtave kulturore të qytetarëve”, ndërkaq pjesëmarrësit do të diskutojnë në temën: “Avokati i Popullit si mbrojtës i të drejtave të mjedisit jetësor”. Me këtë rast, është planifikuar në Konferencë të miratohet Deklarata nga Shkupi.

Në këtë takim marrin pjesë ombudsmanët dhe përfaqësuesit e institucioneve të ombudsmanëve të vendeve anëtare të AOM.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise