Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 17-04-2018

  REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT LIDHUR ME RASTET E SHPESHTUARA TË DHUNËS NËPËR...

  më shumë
 • 29-03-2018

  AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, NË PRES-KONFERENCË E PREZANTOI RAPORTIN PËR...

  më shumë
 • 16-02-2018

  REAGIMI I AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME RASTIN E ABUZIMIT SEKSUAL TË TË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË FRANCËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË Z.KRISTIJAN TIMONIE 08-11-2017

08.11.2017, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË FRANCËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË Z.KRISTIJAN TIMONIE

Avokati i popullit z.Ixhet Memeti realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Francës në Republikën e Maqedonisë, z. Kristijan Timonie. Në takim, ambasadori u njoftua me punën e institucionit dhe me sfidat aktuale me të cilat ballafaqohet, sidomos me situatën me zbatimin e rekomandimeve të avokatit të popullit të përfshira në Raportin vjetor për nivelin e sigurimit, respektimit, avansimit dhe mbrojtjes së lirive dhe të drejtave të njeriut, zgjedhjet lokale dhe punën vijuese.
Ambasadori shprehu gatishmëri për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet Ambasadës së Republikës së Francës dhe Avokatit të popullit, veçanërisht në fushën e mbrojtjes së të drejtave nga lëmia e shëndetësisë, bashkëpunimit me Kuvendin, si dhe mbrojtja dhe avancimi i të drejtave të Shoqatës-LGBT në Maqedoni.

Të dy bashkëbiseduesit ranë dakord se me rëndësi të madhe është të sigurohet përkrahje e fuqishme dhe e vazhdueshme e Avokatit të popullit në periudhën e ardhshme, e cila është veçanërisht e rëndësishme për përparimin e vendit në rrugën drejt Bashkimit Evropian.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2018
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise