Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 17-04-2018

  REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT LIDHUR ME RASTET E SHPESHTUARA TË DHUNËS NËPËR...

  më shumë
 • 29-03-2018

  AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, NË PRES-KONFERENCË E PREZANTOI RAPORTIN PËR...

  më shumë
 • 16-02-2018

  REAGIMI I AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME RASTIN E ABUZIMIT SEKSUAL TË TË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM VJETOR I ENNHRI 27-10-2016

27-28.10.2016, Zagreb – Republika e Kroacisë

TAKIM VJETOR I ENNHRI

Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa mori pjesë në Takimin Vjetor të Anëtarëve të Rrjetit Evropian të Institucioneve Nacionale për të Drejtat e Njeriut (ENNHRI), i cili u mbajt në Zagreb, ndërsa me të njëjtin kryesoi Avokatja e Popullit e Republikës së Kroacisë, znj. Lora Vidoviq.

Në takimin dyditor morën pjesë përfaqësues nga më shumë se 30 vende-anëtare të Rrjetit Evropian të Institucioneve Nacionale për të Drejtat e Njeriut, të cilët diskutuan për sfidat dhe gjendjet aktuale në fushën e mbrojtjes dhe promovimit të të drejtave të njeriut, në nivel evropian dhe nacional, si dhe për planet e aktiviteteve të mëtutjeshme të Rrjetit. Një pjesë e veçantë e këtij takimi iu përkushtua të drejtave të njeriut në kontekst të luftës kundër terrorizmit, për çka u realizua edhe një seminar pune.

Përveç anëtarëve të Rrjetit Evropian të Institucioneve Nacionale për të Drejtat e Njeriut, në takim morën pjesë edhe përfaqësues të Komisionit Evropian, Këshillit të Evropës, EQUINET, Agjencisë për të Drejtat e Njeriut (CERD), OSBE-së, si dhe përfaqësues të Amnesti Interneshënëll.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2018
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise