Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 10-12-2018

  KOMUNIKATË ME RASTIN E 10 DHJETORIT DITËS NDËRKOMBËTARE TË TË DREJTAVE TË...

  më shumë
 • 20-11-2018

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN I DITËS NDËRKOMBËTARE TË FËMIJËS

  më shumë
 • 13-09-2018

  KOMUNIKATË NË PRAG TËMBAJTJES SË REFERENDUMIT,

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIPër Avokatin e Popullit

Në përgjithësi për Avokatin e Popullit

Avokatin e Popullit e zgjedh dhe e shkarkon Kuvendi i Republikës së Maqedonisë. Avokati i Popullit zgjidhet në mandat prej tetë vjetësh, me të drejtë rizgjedhje...
më tepërAktivitetet

 • 20-12-2018

  PJESËMARRJE NË TRYEZËN E RRUMBULLAKËT ME...

  Zëvendës avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska – Mustafa dhe përfaqësues të ekipit të Mekanizmit...

  më shumë
 • 10-12-2018

  AVOKATI I POPULLIT, Z.IXHET MEMETI MORI...

  Në kuadër të kremtimit të Ditës ndërkombëtare të të drejtave të njeriut 10 dhjetorit dhe 70 vjet nga...

  më shumë
 • 10-12-2018

  ZËVENDËS AVOKATI I POPULLIT, ZNJ VASKA...

  Zëvendës avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska Mustafa mori pjesë në konferencën përfundimtare...

  më shumë

Aktivitetet

 • 10-12-2018

  KONFERENCA RAJONALE “QASJA NË DREJTËSI Е...

  Delegacion i zyrës së Avokatit të popullit të Republikës së Maqedonisë i udhëhequr nga zëvendës...

  më shumë
 • 30-11-2018

  SEMINAR NË TEMË “MBROJTJA NGA...

  Në organizim të Bashkimit Evropian , më datë 30 nëntor në Bruksel, Mbretëria e Belgjikës, u mbajt...

  më shumë
 • 29-11-2018

  KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE “INSTITUCIONET...

  Përfaqësuesit e Avokatit të Popullit morën pjesë në aktivitetin dyditor, në Konferencën e...

  më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

janar 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Dhj
Shk

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise